100 g flormelis
15 g salt
100 g gær
2 æg
150 g smør/marg.
15-20 g. kardemomme (det er den mængde jeg kan lide, men du kan selv regulere det)
5 dl. vand
1050 - 1150 g hvedemel

Smelt smør og tilsæt vand.
Når det er ca. 35 grader varmt røres gæren ud heri. Resten af ingredienserne røres heri.
Dejen står og hæver ca. 30. min.
Form ca. 20 boller (a 90-95 g ja lidt autist er man vel. Det ser bedst ud at de har samme str. når de skal bages på den måde) som sættes tæt på en plade. De skal stå så tæt at de rører hinanden. Lad dem efterhæve minimum 1 time.
Bages ca. 17 min. v. 200 grader

Når bollerne er afkølet skæres de igennem og ristes ca. 5 min. v. 225 grader.

Et godt råd fra min ven bager Alice:  tænk på dem som skal spise dem, mens du bager dem, så bliver de endnu bedre.

Så alt jeg videregiver i denne omgang er lidt inspiration til kaffebordet og forhåbentlig en glæde over livet :)